top of page

Nieuwe generatie 

uitlijntoestellen Hofmann

Het toonaangevende merk Hofmann brengt een volledig nieuwe generatie uitlijntoestellen uit! Door vernieuwingen zowel op vlak van software als camera's is dit een revolutie in de uitlijnsector.

eewa741g.png

BUTLER drive over tread dept measurement

Het alombekende merk butler brengt een onvermijdbare profieldieptemeter uit! Door deze profieldieptemeter aan de inkom van uw werkplaats te leggen heeft u in slechts enkele seconden een betrouwbare weergave van de profieldiepte van uw banden. Dit wordt meteen gekoppeld aan de nummerplaat van de wagen, die automatisch geregistreerd wordt door een camera. Er rest u nog slechts een rapport uit te printen aan de receptie en met de klant mee te geven, of meteen een afspraak te maken voor een bandenwissel.

BUTLER_SPEEDTREAD_02-9.png

Proveq+ is de nieuwe verdeler van Protools

Protools, een referentie op vlak van heffen in zowel garages als in de industrie en mijnwerken heeft voor proveq+ gekozen als zijn exclusieve verdeler in België. Door hun jarenlange ervaring zijn de krikken van protools uiterst robuust en stabiel met een minimum aan slijtage. 

1350772774a64ad2c98c249e3b594517.jpg

Nieuwe generatie hefbruggen van NUSSBAUM

Nussbaum brengt dit jaar een nieuwe generatie hefbruggen uit! Deze hefbruggen zijn een combinatie van jarenlange ervaring en grondige research. De hefbruggen zijn technisch (weer) een stapje hoger gegaan en hebben meteen ook een nieuw design gekregen.

NB_HF_3S_3000_DT_p_NB_b.png
bottom of page